O fetiță în vârstă de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost accidentată de o mașină. Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 15:30, în cartierul Speranța din municipiul Piatra-Neamț.

Din primele informații, un tânăr în vârstă de 22 de ani a condus un autoturism pe aleea dintre blocurilr H 7 și H 2 din cartierul Speranța, unde a surprins și accidentat o minoră în vârstă de 9 ani din Piatra-Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, fetița s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a minorei, pe care șoferul a dus-o la domiciliul acesteia, fără să anunțe polițiștii.

După aproximativ 2 ore, copila a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț unde medicii au stabilit diagnosticul: traumatism cranio-cerebral.

Părinții au anunțat și evenimentul rutier iar polițiștii au depistat conducătorul auto care a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției și vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentÎnscrie-ți copilul la Biblioteca de Vacanță!
Articolul următorAccident de muncă soldat cu decesul unui bărbat