Iubitorii sportului ecvestru sunt așteptați în Baza Hipică Virgil Bărbuceanu, în perioada 20-23 septembrie 2018, la cea de-a IX-a ediție a Cupei TCE 3 BRAZI și  la o etapă GRAND PRIX ROMÂNIA.

”Etapele GRAND PRIX ROMÂNIA reprezintă un exercițiu pentru sportivii care participă la competiții internaționale pentru a se menține în formă. Probele sunt dificile și spectaculoase. La Piatra-Neamț revin cu această ocazie sportivi formați aici și mă refer la Aurel Cojocariu, Radu Ilioi, Florin Lateș sau Ionuț Ursache”, a declarat Costache Lupu, președinte Asociația Club Sportiv Ecvestru Piatra-Neamț.

Probele pentru cele două competiții debutează vineri , 21 septembrie, începând cu ora 9.00, iar Festivitatea de premiere va avea loc duminică 23 septembrie la ora 18:00. Fondul de premiere este de 30 000 lei.

Publicul va putea urmări din tribune evoluția celor aproximativ 70 de sportivi și  100 de cai înscriși în cele două concursuri.  Organizatorii au pregătit și câteva surprize, o demonstrație de arte marțiale, un moment de evocare istorică, dar și un car alegoric și un moment artistic închinat toamnei.

Intrarea este liberă.

VEZI PROGRAMUL

Articolul precedentAvarie la reţeaua de apă din Piatra-Neamț
Articolul următorTurist olandez, accidentat în Parcul Natural Vânători Neamț