Săptămâna trecută, la Piatra-Neamț, a avut loc un stagiu de pregătire a lotului național de Karate-IKU sub îndrumadrea președintelui Departamentului IKU al Federației Române de Arte Marțiale, Shihan Adrian Nagel, decan al Facultății de Sport a Universității de Vest din Timișoara.

Imagine

Sportivii s-au pregătit pentru participarea la Campionatul Mondial IKU din Italia care va avea loc la sfârșitul lunii octombrie. Lotul national care va reprezenta România în Italia este compus din 62 de sportivi. Județul Neamț va fi reprezentat de Andreea Scurtu ca sportiv și arbitrul Ionuț Ștefănescu.

 Pe lângă sportivii din lot, la antrenamentele intensive au participat peste 90 de sportivi , 12 antrenori și instructori de la 17 cluburidin toată țara.

Imagine

” Îi felicit pe organizatori și pe cei care sunt alături zi de zi de copii pentru a le îndruma pașii pentru că avem nevoie de generații sănătoase, de generații educate. Am venit să văd care sunt nevoile voastre și ați câștigat în mine nu doar un partener, ci și un sprijin. Mă voi implica în susținerea activităților voastre”, a declarat Florentina Moise, inspector școlar general.

Imagine

”Gazdele noastre au fost foarte primitoare și am reușit să ne stabilim un program foarte clar, program care contribuie la pregătirea centralizată a lotului de Karate-IKU din FRAM care va participa la sfârșitului lunii octombrie la Campionatul Mondial din Italia”, a declarat Shihan Adrian Nagel, decan al Facultății de Sport a Universității de Vest din Timișoara.

Imagine

Interviul INTEGRAL cu Președintele Departamentului IKU al Federației Române de Arte Marțiale, Shihan Adrian Nagel, decan al Facultății de Sport a Universității de Vest din Timișoara, îl puteți urmări AICI.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedent30 de zile arest preventiv pentru că s-a dus la casa fostei soții
Articolul următorModificări importante pentru anul școlar 2022-2023. Anunțul ministrului Sorin Cîmpeanu