CSM Ceahlăul Piatra Neamț a început luni, 15 iulie 2019, pregătirea în vederea participării în sezonul competițional 2019-2020. Antrenorul Gabriel Rădulescu a avut la dispoziție un lot de 17 jucători, dintre care 13 jucători de câmp și 4 portari. Antrenamentele se vor desfășura de acum înainte la Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț, cel care tot luni a fost omologat pentru sezonul 2019-2020.

”Cred că va fi un campionat mai tare. Vom avea în seria noastră cluburi puternice din punct de vedere financiar. Jumătate dintre echipe vor fi foarte bune și bune. Asta simt după primul an al nostru în acest eșalon. Sunt echipe cu experiență în Liga 3, nu cu joc spectaculos, dar care au jucat la rezultat și și-au atins obiectivele”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul.

Sunt noutăți în lotul seniorilor de la CSM Ceahlăul. Printre acestea, un nou portar, Iulian Moldoveanu (20 ani), ultima dată la Dacia Unirea Brăila, și a unui jucător de câmp, Alin Bărîcă. Acesta din urmă are 20 de ani și a jucat ultima dată la Cetate Deva. Evoluează pe post de mijlocaș central defensiv sau fundaș central.

La nivelul conducerii tehnice, CSM Ceahlăul îl are în componență începând de ieri pe Danielle Nervi, preparator fizic. Este un italian de 56 de ani care a activat ultima dată la Kukesi, în Albania, grupare care a terminat prima ligă din această țară ca vicecampioană. Danielle Nervi va lucra împreună cu Cristian Naciu. De asemenea, noul antrenor cu portarii este Alin Dincă. Acesta are 39 de ani, i-a luat locul lui Florin Anton, care a plecat la Aerostar Bacău, și a lucrat ultima dată în Arabia Saudită la echipa pregătită de Liviu Ciobotariu, Al-Ta’ee. În cursul acestei săptămâni, la Piatra-Neamț va sosi și un antrenor secund. 

Vor mai veni, în cursul acestei săptămâni, o serie de jucători care ducă la completarea lotului actual, suplinind astfel plecările din vară: Cosmin Ţapu, Codrin Coteţ, Răzvan Sîrbie, Liviu Antim, Cezar Strat, Marius Rusu, Flavius Dumbrăvean şi Teo Cîmpianu.

”Cât privește jucătorii care nu mai sunt în lotul nostru, au ales alte variante și le mulțumim pentru aportul adus, urându-le de asemenea succes mai departe”, transmit oficialii clubului.

Până la începerea campionatului, CSM Ceahlăul are deja stabilite trei meciuri amicale:

  • 27 iulie – Șomuz Fălticeni
  • 7 august – Bucovina Rădăuți
  • 10 august – AFC Odorheiu Secuiesc (deplasare).
Articolul precedentCum s-a petrecut accidentul cu cinci victime din Grumăzești (FOTO)
Articolul următorDouă zile de petrecere marca CARPAT BIKERS M.C. Legendara trupă Phoenix, al doilea an consecutiv la Piatra-Neamț