Un accident rutier cu 5 victime, între care 2 încarcerate, a avut loc luni seară, în jurul orei 19:30, în localitatea Topolița (Ocea), comuna Grumăzești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din cercetările efectuate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț a reieșit că, în timp ce un bărbat de 46 de ani, din Săbăoani, conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă pe DJ 155 I, în localitatea Topolița, din direcția Tîrgu-Neamț-Tupilați, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un TIR condus de un tânăr de 29 de ani, din Borca.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoutilitarei, a unui bărbat de 70 de ani, din Roman, a două femei de 59, respectiv 65 de ani, din Roman și Săbăoani și a unei tinere în vârstă de 16 ani, din Roman, pasageri în același vehicul, care au fost preluați și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost supuși testării alcoolscopice, rezultatele fiind negative.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul din Săbăoani deține un permis de conducere necorepunzător categoriei din care face parte ansamblul de vehicule.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articolul precedentControale în piețe, târguri, oboare și amenzi de peste 28.000 de lei
Articolul următorGalben negri au început pregătirea pentru noul sezon competițional 2019-2020