Într-o perioadă în care clubul CSM Ceahlăul se confruntă cu dificultăți financiare, dovadă fiind salariile restante din februarie și nicio primă, deși galben-negrii au înregistrat trei victorii consecutive, iată că jucătorii și staff-ul tehnic au dat dovadă de totală implicare și au intrat într-o formă bună pe teren, obținând un egal în deplasare.

Așadar, CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a remizat, 2-2, în etapa 22 a Ligii 3, Seria I, la CSM Râmnicu Sărat la capătul unui meci în nemțenii au dominat meciul. Pentru CSM Ceahlăul au marcat Răzvan Pîntea (52), cu un splendid șut la vinclu, și Bogdan Oteliță (80), care a marcat din interiorul careului în urma unei lovituri libere. Gazdele au schimbat prima dată tabela, prin Lungoci (14), atacantul buzoain șutând din apropiere la colțul scurt. CSM Râmnicu Sărat a egalat înprelungiri (93), când Bobe a executat o lovitură de pedeapsă.

”Și despre arbitraj poate că ar fi ceva de spus: ni s-a anulat un gol pe motiv de ofsaid la 0-0, considerăm că meritam un penalty la 1-2 și considerăm că s-a acordat greșit penalty echipei gazdă”, informează oficialii clubului.

După această etapă intermediară din retur, CSM Ceahlăul urcă pe locul 7 în clasament.

 

Articolul precedentBărbat din Piatra-Neamț, dat dispărut, căutat de polițiști (FOTO)
Articolul următorAmplasamentul primului bloc pentru specialiștii din sănătate, predat către ANL