KULT FEST – ediția a IV-a, se va desfășura la începutul lunii august, în Roman pe Stadionul Moldova. Timp de trei zile, pe 9, 10 și 11 august cei mici, dar și cei mari se vor bucura de prezența unor nume sonore în showbizul românesc precum Gașca Zurli, Nicole Cherry, Phoenix, ROA, Subcarpați și Macanache.

”KULT Fest s-a născut din dorința unor tineri de a transforma orașul lor, Roman, într-un spațiu în care energia pozitivă, spiritul creativ, prietenia și inițiativa conectează comunități.
Și peste acest spațiu am presarat #weConnectFAMILY, acea stare de spirit pe care nu o găsești în alte zări. KULT Fest este dedicat tuturor celor care spun “DA” distracției!
Totul este despre o lume frumoasă și despre bucuria de a fi împreună și de a ne distra, într-un spațiu fabulos, unde fericirea și libertatea vor fi cap de afiș”, spun organizatorii.

Un festival dedicat tuturor celor care știu și vor să se distreze prin activități sportive, de socializare și de divertisment

”Am avut astăzi prilejul să fac parte, din nou, dintr-un proiect pentru Roman – Kult Fest, alături de tineri care, în ultimii ani, au reușit să aducă și mai multă viață orașului nostru. Sebastian și Cătălina sunt doar doi dintre tinerii care au venit cu ideea și munca de a realiza la Roman un festival dedicat tuturor celor care știu și vor să se distreze prin activități sportive, de socializare și de divertisment.

De când am preluat mandatul de primar, mi-am propus să sprijin toate activitățile dedicate tinerilor și, fără să-mi asum meritele, trebuie să recunosc că sunt mândru să le fiu partener în aceste proiecte, așa cum am fost alături de ei și când am candidat pentru ca Romanul să devină Capitala Tineretului. Acum, voi promova ediția din acest an a Kult Fest și vă invit și pe dumneavoastră să faceți la fel, pentru ca, din nou, vocea Romanului să răsune în toate zările țării. Pe 9, 10 și 11 august, pe Stadionul Moldova, datorită voluntarilor romașcani și nu numai, se va desfășura un Festival dedicat celor mai mici, dar și celor care au trecut de prima vârstă a vieții.

Îi felicit, încă o dată, pe toți cei care fac ca multe lucruri frumoase să se întâmple în comunitatea noastră, pe cei care sunt mândri că sunt romașcani și pe cei care știu să spună cuvinte frumoase despre Roman. Sunt sigur că, după acest eveniment unic pentru Roman, vom ști să apreciem și mai mult urbea noastră mușatină”, este mesajul transmis de Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Articolul precedentUn elev, eliminat de la a doua probă a Evaluării Naționale, cea de Matematică
Articolul următorAl doilea COD ROȘU în Neamț în ultimele 24 de ore