Astăzi, între orele 9:00-11:00 absolvenții casei a VII-a au susținut a doua probă a Evaluării Naționale: examenul scris la Matematică.

”În județul Neamț au fost înscriși pentru susținerea examenului de evaluare națională 4.163 de elevi, prezenți pentru susținerea probei de Matematică 4.098 elevi, înregistrându-se 64 de absenți.

În această sesiune de examen, în județul Neamț, au fost înregistrate șapte cazuri speciale, care au necesitat adaptarea condițiilor de examen, conform metodologiei în vigoare. A fost eliminat un elev din cauza nerespectării procedurilor de examen.

Mulțumim Inspectoratului pentru Situații de Urgență Petrodava al județului Neamț pentru sprijinul acordat unităților școlare din zonele afectate de ploi, în vederea asigurării prezenței elevilor la examen ”, a declarat prof. Ioan Milea, Președintele Comisiei Județene de Evaluare Națională.

Pe 25 iunie se vor afișa rezultatele până în ora 12:00, urmând ca în intervalul 14:00-20:00 să se poată depune contestații. Afișarea rezultatelor finale, după soluționarea contestațiilor va fi pe 29 iunie.

Articolul precedentLemn confiscat și sancțiuni de 15.000 de lei
Articolul următorGașca Zurli, Nicole Cherry, Phoenix, ROA, Subcarpați și Macanache vin la Roman, la KULT FEST