O femeie de 64 de ani a fost găsită decedată, astăzi, 10 octombrie, într-un apartament din municipiul Piatra-Neamț. Femeia locuia la H1, în cartierul Speranța.

Se pare că vecinii au simțit un miros pe casa scării, iar unul dintre ei s-a uitat pe geamul femeii (care locuia la parter) și a văzut, în casă, mai multe muște. Atunci a decis să anunțe Poliția.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, în urma sesizării primite de la un cetățean din cartierul Speranța, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde, la locuința unei persoane, a fost identificată o femeie de 64 de ani, decedată.

Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului în urma cărora au stabilit că suprafața exterioară a corpului acesteia nu prezintă urme de violență.

Corpul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală și transportat în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a condițiilor în care a survenit decesul.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Conform unor surse, după cum arăta cadavrul, se pare că femeia ar fi fost decedată de aproximativ 2 săptămâni. Tot de atunci nu mai fusese văzută de vecini.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentÎncepând cu 15 octombrie se pot solicita ajutoarele de încălzire
Articolul următorRomanul, gazda unui concert susținut de Orchestra Metropolitană București