Un tânăr de 26 de ani a ajuns în comă la spital după accident rutier a avut loc sâmbătă, 3 noiembrie, în jurul orei 22:00, în localitatea Borca.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, sâmbătă, 3 noiembrie, în jurul orei 22:00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din Borca, cu privire la faptul că a auzit un zgomot ca urmare a unui accident produs de un moped.

La sosirea ambulanței și a organelor de poliție la fața locului nu a fost găsit mopedul respectiv.

La data de 4 noiembrie, o femeie din Borca a solicitat ambulanța (în jurul orei 12:00) anunțând că un nepot al ei (de 26 de ani) acuza dureri ca urmare a unui accident care s-a produs cu o zi în urmă.

Polițiștii au intervenit și în urma cercetărilor s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Borca, a condus sâmbătă, 3 noiembrie, în jurul orei 22:00, pe drumul comunal din localitatea Borca, un moped (fiind însoțit de tânărul de 26 de ani), a pierdut controlul asupta direcției de mers căzând amândoi pe carosabil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor doi, care au părăsit, cu tot cu moped, locul accidentului.

Față de tânărul de 21 de ani, polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Conform Serviciului de Ambulanță, tânărul de 26 de ani a fost preluat de un echipaj cu asistent medical, predat echipajului TIM venit în întâmpinare și transportat la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ cu diagnostic: comă, TCC vechi de aprox. 12 ore, hematom. Din UPU Piatra-Neamț s-a efectuat transferul interclinic la Cl. N.C. „N. Oblu” Iaşi.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentLa CSM Ceahlăul ar putea evolua fotbaliști de la CSM Roman
Articolul următorNoi polițiști la IPJ Neamț (FOTO)