Există interes pentru câțiva sportivi legitimați la CSM Roman, ceea ce înseamnă că după clarificarea situației clubului, la CSM Ceahlăul ar putea evolua fotbaliști legitimați la  Roman. Contractele sportivilor și echipei tehnice ale echipei încetează conform regulamentului FRF, iar jucătorii pot  să se transfere la alte echipe.

„Ne pare foarte rău de cele întâmplate la Roman. Și așa avem puțin sport de performanță în județ. Au dispărut echipe cu mare tradiție și în handbal și în fotbal. Dar noi trebuie să ne vedem de parcursul nostru. Avem interes pentru câțiva jucători pe care ne-am dori să-i aducem, dar să se clarifice situația lor”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

Pe 30 octombrie 2018, conducerea Primăriei municipiului Roman și membrii Consiliului de Administrație al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Roman au luat decizia de a închide activitatea celor două echipe – CSM Handbal și CSM Fotbal.Vezi articolul AICI.

În etapa a 11-a din Liga 3 de fotbal , meciul CSM Roman-Știința Miroslava nu s-a disputat, dar clasamentul nu a fost actualizat încă, urmează ca rezultatele echipei din Roman să fie anulate.

 

Articolul precedentUltimele 50 de bilete de tratament balnear din acest an
Articolul următorÎn comă, la spital, după un accident cu scuterul