Un bărbat din Mureş a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat (după cunoscutul jaf de la Zănești).

Anterior, în cadrul aceluiaşi dosar au mai fost reţinuţi alţi doi bărbați din Mureș și un altul din Bistrița-Năsăud, sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 28 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț în colaborare cu cei din cadrul I.P.J. Mureș au desfăşurat o acţiune în municipiul Mureș, în urma căreia au reţinut un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit faptul că acesta, în vârstă de 35 de ani, din Mureş, la data de 7 august, împreună cu alţi doi bărbaţi, a pătruns în locuința unei tinere, de 29 de ani, din Zănești, de unde au sustras 23.000 de Euro, 8000 de lei şi aproximativ 100 grame aur, cu complicitatea unui alt bărbat de 45 de ani, din Bistriţa Năsăud.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPrefectura Neamț, despre programul Cornul și Laptele
Articolul următorCadavrul unui bărbat descoperit la 12 ore de la deces