La data de 21 martie, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ au depistat şi cea de-a şasea persoană bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Aceasta, un tânăr de 18 ani, din Dumbrava Roşie, a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind depusă în arestul IPJ Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentată Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Reamintim că la data de 20 martie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ au reuşit identificarea şi reţinerea persoanelor bănuite de comiterea unei tâlhării la data de 8 decembrie 2018. Este vorba despre şase tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani.

Conform anchetatorilor, la data de 8 decembrie 2018, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 60 de ani, din Piatra Neamţ, a fost deposedat prin violenţă de mai multe bunuri.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că în timp ce se deplasa spre domiciliu, bărbatul ar fi fost lovit cu pumnii de către un grup de 4-5 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 ani, care l-ar fi deposedat de produse alimentare în valoare de 50 de lei şi cheile locuinţei. În urma agresiunii, persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au reţinut initial cinci dintre aceştia (trei din Piatra Neamţ şi doi din Iaşi) fiind introduşi în arestul I.P.J. Neamţ pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Vezi și Infractori periculoși, prinși de polițiști. Cinci tineri au fost reținuți pentru fulturi și tâlhării

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedent30 de persoane au murit, anul trecut, de tuberculoză
Articolul următorS-a spart ghinionul! Galben negri, prima victorie din retur