După o înfrângere în prelungiri cu Sporting Lieşti și un meci foarte bun la Oțelul, iată că a venit și prima victorie pe 2019 într-un meci oficial pentru CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

După trei înfrângeri cu 1-2, s-a consemnat revanșa luată în fața celor de la Știința Mirolsva cu 3-1 (1-0). Meciul a  fost  abordat tactic ceva mai diferit decât până acum. Știind ce poate juca Miroslava și analizând bine potențialul nostru, lotul, absențele, starea terenului, antrenorii Gabriel Rădulescu și Florin Anton au decis că este mai bine ca adversarul să aibă ceva mai mult posesia.
Munca galben-negrilor însă, a tuturor celor intrați în joc (titulari sau rezerve), ambiția, dăruirea, a dus la o prestație ce merită apreciată. CSM Ceahlăul a jucat în etapa 19 foarte bine cartea contraatacului, arătând astfel că îi este la îndemână și este și bine stăpânită. Așezarea în teren a făcut ca Știința să nu aibă sorți de izbândă în zona centrală, ieșenii apelând astfel la eternul joc cu minge lungă pe masivul atacant Alexandru Marin din lateral sau direct de la fundași, informează oficialii clubului.

Golurile meciului au fost marcate de Cristian Copoț-Barb (1-0, min.8), Cosmin Țapu (2-0, min.70 și 3-0, min.88), respectiv, Adrian Dodan (3-1, min.93).

SURSĂFOTO: CSM Ceahlăul
Articolul precedentÎncă un tâlhar, reținut de polițiști
Articolul următorAccident cu victimă la Borlești