În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Gârcina au identificat persoana bănuită de comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere a unei autoutilitare, precum şi a infracţiunii de distrugere a anvelopelor unui autoturism, în persoana unui tânăr de 20 de ani, din Negreşti.

Astfel, la data de 8 octombrie, având în vedere faptele comise în noaptea de 7-8 octombrie 2018, poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice în localitatea Negreşti şi în oraşul Târgu-Neamţ, în urma cărora a fost depistat un tânăr bănuit de comiterea faptelor mai sus-menţionate.

Acesta a fost reţinut şi condus la sediul poliţiei pentru audieri, recunoscând faptele comise.

Astfel, la data de 8 octombrie 2018,  faţă de tânăr, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere.

Acesta a fost introdus de poliţişti în arestul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi sa fie prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.

Conform polițiștilor, în noaptea de 7-8 octombrie, în jurul orei 01.30, poliţiştii Secţiei de Politie Gârcina au fost sesizaţi de către un bărbat de 52 de ani, din Negreşti, despre faptul că la o autoutilitară pe care o parcase în faţa locuinţei sale, era în desfăşurare un incendiu.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că autoutilitara a fost distrusă prin incendiere, acestea continuând sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

În aceeaşi dimineaţă, respectiv 8 octombrie, în jurul orei 07.30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Gârcina au fost sesizaţi de către o femeie de 30 de ani, din Piatra-Neamț, despre faptul că în noaptea de 7-8 octombrie 2018, i-au fost distruse anvelopele autoturismului personal, parcat în faţa locuinței socrilor săi din Negreşti.

Şi în acest caz, în urma cercetării la faţa locului, poliţiştii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere de către persoane necunoscute.

Articolul precedentCâinii care au atacat un bărbat la Bârgăoani au fost eutanasiați
Articolul următor16 profesori din șase țări, la LPS Roman