Un bărbat de 44 de ani, care a suferit arsuri după un incendiu care i-a cuprins locuința luni, 10 decembrie, ar fi pus focul intenționat (posibil autoincendiere), conform primelor cercetări ale pompierilor.

Conform ISU Neamț, luni, 10 decembrie, la ora 20:55, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Dochia, comuna Dochia.

La locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială SMURD, care au localizat și lichidat incendiul.

Proprietarul, în vârstă de 44 de ani, a suferit arsuri superficiale la nivelul brațelor, fiind asistat de echipajul SMURD.

În urma incendiului au ars: obiecte de mobilier și materiale textile din două camere și circa 54 m.p. acoperiș construit din astereală de lemn și învelitoare din tablă.

Cauza probabilă de producere a incendiului, conform ISU Neamț, a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu (posibil autoincendiere).”

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentDeputat USR: ”Fac un apel clar către actualul Guvern, Ministerul Transporturilor și CNAIR să respecte angajamentele asumate la nivel național și comunitar!”
Articolul următorAccidentat pe o trecere pentru pietoni din Roznov