În această dimineață, la ora 07:41, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Progresului în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț  cu două autospeciale de stingere, o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD. 

Ajunse la locul solicitării forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta în camera unui apartament situat la parterul unui bloc. Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars obiecte de mobilier, aparate electrocasnice și materiale textile din interiorul camerei. 

În interiorul apartamentului nu se aflau persoane. 

Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului s-a acționat și pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea intenționată. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc și nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentDOVADA INCONTESTABILĂ A AGRESIUNII. Anamaria Prodan, luată la pumni de Reghecampf – VIDEO ȘOCANT. Momentul în care bărbatul lansează PRIMUL ATACUL
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 24 septembrie 2022