Pompierii nemțeni au intervenit, ieri, într-o misiune de stingere a unui incendiu la o gospodărie de pe strada Băile Oglinzi, din orașul Târgu-Neamț.

La locul evenimentului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere și autocisterne, din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, dar și o autospecială de stingere de la Detașamentul Piatra Neamț.

Inițial, incendiu se manifesta la o anexă gospodărească dar flăcările s-au propagat și la acoperișul locuinței. Intervenția salvatorilor a fost dificilă din cauza vântului puternic care se manifesta în zona evenimentului.

Proprietara a suferit un atac de panică, fiind preluată și transportată la spital de un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

În urma incendiului au ars: o anexă gospodărească și acoperișul locuinței, realizat din astereală de lemn cu învelitoare din șindrilă, cu o suprafață totală de aproximativ 500 metri pătrați.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost: Scurtcircuit la un conductor electric defect.

Articolul precedentVezi care sunt condițiile de înscriere pentru concursul de înot „Cupa 1 Iunie”
Articolul următorMedalii de aur, argint și bronz pentru elevii din Neamț la etapa națională a Olimpiadei de Tehnologia Informației