Pompierii nemţeni au intervenit în noaptea de miercuri spre joi, (26- 27 septembrie), pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Ţibucani.

Apelul la „112” a fost anunțat la ora 2:52, iar la locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autocisternă, fiind sprijinite și de patru pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Păstrăveni şi Ţibucani, care au stins incendiul.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars: acoperişul locuinţei, realizat din astereală de lemn şi învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi şi s-au deteriorat planşeul locuinţei, realizat din lemn, pe o suprafaţă de cca. 50 metri pătraţi şi alte bunuri de uz casnic.

Conform ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului a fost: ,,coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile”.

Articolul precedentArtera ocolitoare Roman Vest, închisă pentru lucrări
Articolul următorRectificarea bugetară făcută de Guvern, ”praf în ochi” pentru primărie