Un bărbat de 30 de ani a fost reținut de polițiști. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, la data de 16 iunie, polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au identificat și reținut un bărbat de 30 de ani, din Cândești, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Din anchetă au reieșit indicii că, la data de 16 iunie, acesta ar fi pătruns, fără drept, în locuința unui bărbat de 80 de ani, din Cândești, unde i-ar fi solicitat o sumă de bani și întrucât acesta a refuzat, l-ar fi lovit cu palmele în zona feței.

În urma leziunilor suferite, victima a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma documentării activității infractionale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

La data de 17 iunie, bărbatul de 30 de ani a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamț, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPagube în urma inundațiilor (FOTO-VIDEO)
Articolul următorBătrân de 84 de ani, reținut după ce a agresat sexual o fetiță de 9 ani