Antrenorul de arte martiale din Timisoara, Dan Ioan Parvan, suspectat ca a violat doua fetite in varsta de noua si zece ani, a fost arestat preventiv, in Timisoara, miercuri, 19 septembrie 2012. ADRIAN PICLISAN / MEDIAFAX FOTO

Un bătrân în vârstă de 84 de ani, din Piatra-Neamț, a fost reținut de polițiști după ce a batjocorit o fetiţă de 9 ani. Incidentul a avut loc marți, după-amiază, pe o stradă din Piatra-Neamț.

Potrivit primelor informații din anchetă, ar fi indicii că, în timp ce bătrânul se afla pe o stradă din Piatra-Neamț, ar fi constrâns o minoră în vârstă de 9 ani, să-i atingă anumite zone ale corpului.

Acesta a fost condus la sediul poliției, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale au dispus extinderea cercetărilor cu privire la comiterea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor și ultraj contra bunelor moravuri.

În urma documentării activității infracționale, bărbatul din Piatra-Neamț a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Astăzi, acesta urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. – ne-a declarat  Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentIndividul care a bătut un bătrân pentru că a refuzat să-l împrumute cu bani, arestat 30 de zile
Articolul următorUn nou Cod galben de ploi în Neamț