Vineri, 23 noiembrie, publicul din Piatra-Neamț s-a putut bucura de prezența maestrului Ion Dichiseanu. Acesta a fost invitatul special în cadrul evenimentului Centenarul Filmului Românesc, realizat de Primăria Piatra-Neamț.

”Un moment unic și emoționant prilejuit de vizita maestrului Ion Dichiseanu la Piatra-Neamț.Un om cu poveste de viață extraordinară, o adevărată enciclopedie, cu care să tot stai să povesteşti”, a declarat Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț.

Centenarul Filmului Românesc a fost prezent la Piatra Neamț,  cu două proiecții de film și două lansări de carte în incinta Cinematografului Dacia.

Ieri, de la ora 12:00 a fost proiecția filmului „Tudor” (regia: Lucian Bratu, 1962), iar de la ora 19:00 proiecția filmului „Titanic vals” (regia: Paul Călinescu, 1964). La ora 18:00 maestrul Ion Dichiseanu și-a va lansa cărțile „Adevărul, mai frumos decât legenda” (Polirom, 2017) și „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel” (Polirom, 2016). Lansarea celor două cărți a  cuprins sesiune de autografe, fotografii și dialog cu publicul.

Articolul precedentPrimarul Dragoș Chitic și echipa liberală de la Piatra Neamț, proiecte de investiții de zeci de milioane de euro din fonduri europene în Piatra Neamț.
Articolul următorA fost depus proiectul pentru cele 6 stații de reîncărcare a vehiculelor electrice în Piatra-Neamț