Șeful PSD Neamţ, Ionel Arsene, a declarat că discuţiile despre nemulţimirile din partid şi faţă de Liviu Dragnea (scandalul Dragnea – Firea) reprezintă o temă falsă şi că discuţia este de fapt despre … „presiunea asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană”.

Asistăm în ultimele zile la o întreagă discuție publică despre nemulțumiri în interiorul PSD și față de președintele Liviu Dragnea, discuții ce fac deliciul unor analiști de șanț și rating televiziunilor insolvente. O spun fără nicio reținere, este o falsă temă.

Discuția este de fapt despre România, despre resursele ei și despre refuzul președintelui Liviu Dragnea de-a face vreun compromis în acest sens. Este despre presiune asupra PSD pentru a da gazele din Marea Neagră de pomană și despre perpetuarea unor metehne vechi care au îmbogățit pe mulți pe spatele statului român.” – este mesajul postat astăzi, 8 septembrie, de Ionel Arsene pe pagina de Facebook.

Mai mult, acesta susține că PSD nu va ceda presiunilor indiferent de câte scrisori publice vor mai primi din interior, făcând referire la scrisoarea trimisă vineri membrilor PSD, de către Gabriela Firea, prin care susținea că ea nu are un război cu Liviu Dragnea, că nu se pune problema unei alegeri între ea şi liderul PSD și că refuză să ia în calcul excluderea din partid.

Ce ştiu cu siguranţă este că nu vom ceda presiunilor indiferent câte astfel de discuţii vor mai genera unii şi alţii şi indiferent de câte scrisori publice vor mai scrie!”, a adăugat Arsene.

Articolul precedentColiziune în lanț, cu cinci mașini, din cauza unui șofer din Neamț (FOTO)
Articolul următorAccident rutier cu victimă încarcerată la Piatra Șoimului (FOTO)