Cunoscut susținător a președintelui PSD, Liviu Dragnea, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, le recomandă colegilor să-și ”spele rufele în familie”.

”Am arătat din nou că PSD este guvernat de principii democratice și că vocea oricărui membru este ascultată și orice opinie este respectată. Important e ca de fiecare dată când există nemulțumiri, păreri diferite, ele să fie discutate în cadrul partidului. Așa cum am spus de fiecare dată orice problemă care se ivește își găsește rezolvarea în interiorul partidului, în forurile sale de conducere statutare!”, este o parte a mesajului transmis de președintele PSD Neamț, Ionel Arsene după CEx-ul de ieri 21 septembrie.

Deși recunoaște problema din interiorul partidului, acesta consideră că a fost generată de orgolii și nemulțumiri personale.

”Vreau să îi asigur pe români, pe nemțeni, că ne vom face datoria față de ei și ne vom duce la capăt angajamentele pe care ni le-am asumat și pentru care ei ne-au acordat încrederea! Suntem conștienți de responsabilitatea uriașă a guvernării și tocmai de aceea am decis că trebuie să ne concentrăm asupra implementării programului de guvernare și să nu lăsăm orgolii sau nemulțumiri personale să pună în pericol stabilitatea României și a PSD.

Rămânem echipa unită care asigură țării o guvernare performantă orientată spre cetățean, spre nevoile și dorințele românilor!”, apare în postarea lui Ionel Arsene, președinte PSD Neamț pe o rețea de socializare.

Articolul precedentAur, argint și bronz la Campionatul European de karate tradițional
Articolul următorDuş în aer liber la o cişmea din oraş (VIDEO)