Județul Neamț are cu un hoț de cupru mai puțin și asta pentru că la data de 19 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au introdus în arest un tânăr de 26 de ani, din Bâra, bănuit că ar fi sustras mai multe materiale din cupru din subsolul unui imobil.

În fapt, la data de 14 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Roman au fost sesizaţi de către o persoană despre faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras bunuri din locuinţă.

Din primele cercetări, a reieşit faptul că în intervalul 13-14.10.2018, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul respectiv, de unde ar fi sustras mai multe materiale din cupru, de la instalaţia termică de la subsolul imobilului.

În urma extinderii cercetărilor de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Roman, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un tânăr de 26 de ani, din Bâra. Faţă de acesta, la data de 19 octombrie a.c. a fost luată măsura reţinerii pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, informează IPJ Neamț.

 

Articolul precedentNemțean, posesor de mandat european de arestare, găsit în Marea Britanie
Articolul următorBătăuși, încarcerați