Echipele CSM Ceahlăul de Juniori A și Juniori B, pregătite de antrenorul Valentin Avădanei, au astăzi meciuri pe propriul teren în Liga Elitelor, competiție organizată de Federația Română de Fotbal și în care CSM Ceahlăul este singurul club din Moldova reprezentat la ambele categorii de vârstă.

Liga Elitelor U19


În etapa 13 a Ligii Elitelor U19, CSM Ceahlăul Piatra Neamț înfruntă astăzi, de la ora 12:00, pe Sporting Juniorul Vaslui, echipă ce are pretenții de calificare în semifinalele competiției. Partida se va juca pe terenul cu gazon artificial al Stadionului Ceahlăul din Piatra Neamț. CSM Ceahlăul este, înaintea meciului, pe locul 8, cu 10 puncte, în timp ce vasluienii sunt pe locul 2, cu 33 de puncte. Sporting Vaslui se bate pentru un loc în semifinale cu Viitorul Constanța și Dinamo București.

Liga Elitelor U17

Tot pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț, de la ora 14:00, vor juca CSM Ceahlăul Piatra Neamț și CSM Politehnica Iași partida lor din Liga Elitelor U17, Seria Est. Duelul va conta pentru etapa 14 a întrecerii. Înaintea confruntării, CSM Ceahlăul și CSM Politehnica Iași au câte 19 puncte și, datorită golaverajului, echipa ieșeană ocupă locul 5, în timp ce tinerii noștri ocupă locul 6.

”Juniorii A au nevoie de continuitate în evoluții și am încredere că vor face un meci bun. Am pierdut nemeritat la FCSB, însă evoluția noastră a fost apreciată. Chiar dacă va veni ocupanta unui loc fruntaș în grupa noastră, cred într-o evoluție bună și într-un rezultat pe măsură. La Juniori B se anunță un meci de care pe care, deoarece sunt două echipe sensibil egale. Plus că Iașul va veni și cu o dorință mare de revanșă, după ce am câștigat împotriva lor și în campionat și în Cupa României”,  a declarat Valentin Avădanei, antrenor juniori.

Articolul precedentCostin Corfu, premiantul secțiunii grafic a Concursului naţional de arte plastice „Nicolae Milord” (FOTO)
Articolul următorVezi când vor fi achitate drepturile restante în urma recalculării pensiilor