O victorie şi un egal în Liga Elitelor. Juniorii de la CSM Ceahlăul nu au primit niciun gol în această etapă din Liga Elitelor U17 și U19.

Liga Elitelor U17

CSM Ceahlăul a jucat la ACS Kids Tâmpa Braşov, acolo unde a câștigat cu 2-0. Pentru nemţeni au marcat  Rotundu (8) şi  Rusu (13). Este pentru prima dată când această formaţie leagă două victorii în campionat, în Liga Elitelor, după succesul de la Politehnica Iaşi, aflându-se pe locul cinci în clasament.

CSM Ceahlăul urmează să joace în campionat cu LPS Focşani în ziua de duminică, 11.11.2018, de la ora 14:00, iar miercuri, 14.11.2018 (ora 14:00), va fi duelul cu Politehnica Iaşi, în optimile de finală ale Cupei României U17. Ambele jocuri vor fi la Piatra Neamţ.

Liga Elitelor U19

CSM Ceahlăul a câştigat primul punct în clasament. S-a întâmplat la Csikszereda II Miercurea Ciuc, acolo unde nemţenii au terminat la egalitate, 0-0. Acesta a fost primul meci al sezonului în această întrecere în care tinerii galben-negri nu primesc gol.  După etapa a VI-a din Liga Elitelor, juniorii A se află pe locul opt în clasament.

CSM Ceahlăul va juca următorul meci pe propriul teren în ziua de duminică, 11.11.2018, de la ora 12:00, cu LPS Galaţi, ultima clasată în serie.

 

Articolul precedentInternat la Psihiatrie după ce a dat foc la o mașină
Articolul următorȘoferul beat, autorul accidentului de la Horia, reținut