Diana Drăgușanu, beneficiară a Centrului de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Păstrăveni, își va lansa vineri, 14 septembrie, în cadrul Târgului de carte “Libris Neamț” cartea  “Viața mea – o traiectorie  a cunoașterii și a interacțiunii”. Lansarea va avea loc de la ora 10.45, pe platoul Curții Domnești din Piatra Neamț.

Diana Drăgușanu va împlini luna viitoare 28 de ani și din anul 2014 este beneficiară a CRRPH Păstrăveni.

Anterior a fost în sistemul de protecție, fiind în plasament în cadrul Complexului de Servicii Elena Doamna Piatra Neamț.

Tânăra a ajuns în atenția DGASPC după ce tatăl său, medic de profesie, a decedat iar mama, medic de asemenea, a fost diagnosticată cu o afecțiune ce nu i-a mai permis să profeseze și să aibă grijă de fiica sa.

Diana a absolvit cursurile Colegiului Gheorghe Asachi Piatra Neamț iar apoi a urmat cursurile unei facultăți economice din cadrul Universității Al.Ioan Cuza Iași. Din cauza bolii de care suferă a fost nevoită să abandoneze cursurile la finalul anului II de studii.

’’În ciuda bolii, Diana continuă să lupte, să studieze, să citească foarte mult și iată că acum își lansează primul volum ce reunește poezii și fragmente de proză. Această carte prezintă crâmpeie din viața ei, fiind totodată modul ei de a se prezenta lumii dar și o formă de terapie. Este o tânără minunată, un om extraordinar și ne-am bucura să fiți alături de ea la lansarea cărții’’ a spus Marlena Panduru, director general adjunct al DGASPC Neamț.

Articolul precedentExpoziția temporară “Rarităţi floristice şi faunistice din ţinutul Neamţului“
Articolul următorCinci școli din Piatra-Neamţ vor participa la campania „OSCAR, ȘARPELE HOINAR”