La Piatra-Neamț, doi oameni ai străzii au fost găsiți locuind într-o colibă amenajată într-un copac, pe dealul Cozla.

În această dimineață, în jurul orei 6:00, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Piatra-Neamț și o femeie de 26 de ani din Roman, au fost găsiți într-o colibă amenajată într-un copac, pe dealul Cozla din Piatra-Neamț.

Zona era plină de deșeuri, iar pentru a se încălzi, cei doi aprindeau focul, astfel existând riscul producerii de incendii care s-ar fi putut extinde și la casele de pe strada din imediata apropiere.

Aceștia au fost identificați și predați reprezentanților Direcției de Asistență Socială a municipiului Piatra-Neamț pentru a fi cazați în Centrul pentru persoane fără adăpost din cartierul Speranța.

Cei doi au fost găsiți după o acțiune a polițiștilor locali, care au depistat în doar două zile mai multe persoane fără adăpost ce locuiau în spații improvizate, devenite adevărate focare de infecție.

Un alt exemplu ar fi o femeie de 34 de ani și un bărbat de 51 de ani, ambii din Piatra-Neamț, care au fost găsiți miercuri, 20 martie, dormind într-o centrală termică dezafectată de pe strada Grigore Ureche din Piatra Neamț.

După ce au fost identificați, cei doi au fost conduși la Centrul pentru persoane fără adăpost din Speranța, însă au refuzat cazarea în spațiul respectiv.

Articolul precedentUn preot beat a provocat un accident rutier
Articolul următorUn autoturism s-a defectat pe calea ferată și a fost lovit de un tren (FOTO)