Șoferul reținut de polițiștii nemțeni după ce a condus beat și a provocat un accident cu victimă, a fost plasat sub control judiciar. Este vorba despre un preot (V.T.) de 48 de ani, din Horia, care avea o alcoolemie de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Reamintim că la data de 18 martie, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs în interiorul localităţii Horia, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Polițiștii aflați la fața locului au stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Horia, a condus un autoturism pe DJ 207C și nu ar fi păstrat o distanţă suficientă, intrând în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa, condus de către un bărbat de 43 de ani, tot din Horia.

În urma impactului conducătorul auto de 43 de ani a suferit leziuni, fapt pentru care a fost transportat la spital pentru acordare de îngrijiri medicale.

În continuare, polițiștii au supus șoferul de 48 de ani testării alcooltest, în urma căreia a rezultat faptul că acesta avea o alcoolemie de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind condus la spital, acesta a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate alcoolemiei.

Bărbatul în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Neamț.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentSimulare de accident rutier major, cu victime multiple (FOTO)
Articolul următorLocuiau într-o colibă în copac (FOTO)