Președinta organizației PSD Roznov, Mădălina Ciubotaru, cea care la ultima ședință de Consiliu Județean a renunțat la mandatul obținut pe listele PSD, (vezi articolul AICI), s-a înscris în PRO România, filiala Neamț. Adeziunea a fost semnată pe 1 decembrie.

Mădălina Ciubotaru a ocupat funcția de președinte PSD Roznov din 2015, iar în PRO România se va ocupa de construirea Organizației de Femei PRO România.

”Am ales să fiu Pro deoarece în aceste vremuri mult prea mulți s-au obișnuit să fie contra. 
Pentru că în România m-am născut, am crescut, m-am îndrăgostit pentru prima dată, am râs, am plâns, am suferit, am visat, am sperat și îmi doresc ca și în continuare să fac toate acestea aici, acasă.

Și pentru că acasă înseamnă în primul rând prieteni, mă alătur astăzi lui Liviu Harbuz, un om cu care am colaborat și în trecut și împreună cu care sunt convinsă că am fi putut realiza multe lucruri benefice pentru județul Neamț, dacă nu ni s-ar fi pus atâtea piedici (prietenii știu de ce).

Vreau să le mulțumesc colegilor mei din PSD pentru acești ani. O parte dintre voi știți deja că veți rămâne mereu în sufletul meu!

Să învățăm din exemplul marilor înaintași de la 1918, să nu lăsăm ca ceea ce ne desparte să ne dezbine și să nu uităm că ei au câștigat pentru că au acționat împreună!

Sunt convinsă că la un moment dat vom fi o echipă unită, democratică, în care fiecare se va putea dezvolta liber, în siguranță și egalitate!”, este mesajul Madălinei Ciubotaru publicat pe pagina sa de Facebook.

SURSĂFOTO: Facebook
Articolul precedentUltimul meci din turul Ligii 3 s-a încheiat cu o înfrângere la limită pentru galben negri
Articolul următorÎn an Centenar, nemțenii au comemorat-o pe Regina Maria