O tânără de 26 de ani şi copilul ei în vârstă de 2 ani au fost transportaţi la spital de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Neamţ după ce au căzut din tren.

Incidentul a avut loc miercuri, 3 aprilie, în jurul orei 14:00, în municipiul Roman.

Din primele informații, tânăra de 26 de ani, din Sagna, a urcat (pentru a conduce o rudă) în trenul care circula pe relația Bacău – Iași, împreuna cu fiul minor de 2 ani.

Trenul s-a pus în mișcare, moment în care a vrut sa coboare, însă s-ar fi dezechilibrat și a căzut, rezultând vătămarea corporală atât a femeii cât și a minorului.

Conform SAJ Neamț, tânăra a fost preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Municipal Romancu diagnosticul: traumatism cranio-cerebral, traumatism membre superioare. Pentru copil, situația este mai gravă. Acesta a fost preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la CPU a Sp. Municipal Roman cu diagnosticul vărsături, somnolent, fractură de bază occipitală. Din Roman a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării transferului interclinic la Cl. N.C. „N. Oblu” Iaşi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentStimularea interesului pentru lectură a celor mici prin proiectul „Prietenie… pe o… sfoară…“, la Biblioteca Județeană
Articolul următorMotociclist la spital după un accident rutier