CSM Ceahlăul Piatra Neamț a ajuns în fața primului meci oficial din 2020, care va fi astăzi, 7 martie 2020, la Știința Miroslava. La capătul perioadei de pregătire, conducerea clubului a făcut o prezentare a situației actuale, a noutăților din lot, reafirmându-se că accederea în Liga 2 va fi țelul clubului și de aici înainte.

”Abordăm sezonul de primăvară cu aceleași gânduri ca la începutul campionatului, când am venit la echipă. Obiectivul rămâne același, promovarea. Nu se schimbă nimic în obiectivul nostru. Avem încredere mare în echipă, în conducerea tehnică, dar în special în echipă. Ne-am pregătit destul de bine și echipa a arătat lucruri frumoase în meciurile amicale. Suntem pe drumul cel bun și avem încredere în ceea ce facem. Avem și jucători noi care sperăm să ne aducă un plus de valoare. Lista de transferuri nu este închisă. Ne mai interesează un atacant”, a declarat  Marin Mitran, președinte executiv CSM Ceahlăul.

Oficialul clubului CSM Ceahlăul a făcut o analiză și a contracandidatelor la promovare, evidențiind plusurile și minusurile tuturor.

”Contracandidatele la promovare sunt echipe puternice și bine organizate. Din ce tot înțelegem au bani mulți. Suceava, Aerostar, Focșani și Miroslava au buget bun, au potential, dar în fotbal nu contează doar banii. Pot enumera aici și Oțelul, poate chiar și Rădăuțiul. Mai contează managementul unui club, contează ce facilitați oferă clubul, ce condiții de pregătire are, contează conducerea tehnică a clubului. Eu consider că mai periculoasă în lupta pentru promovare este Suceava, decât Aerostar.

Ambele sunt însă aproximativ egale la toate capitolele. CSM Ceahlăul va surprinde cu forța grupului, membrii din conducerea clubului, antrenorii, jucătorii care sunt foarte concentrate și bine montați. Sunt lucruri pozitive. Suntem bine organizați și noi și cu puținul care îl avem vom da totul pentru a ne îndeplini obiectivul. Avem 8 meciuri în deplasare, dar poate că jucăm mai bine în deplasare. Presiunea este pe umerii adversarilor. Noi avem liniște la echipă, pentru că nu pun presiune pe echipă. Băieții știu că obiectivul este promovarea. Celelalte echipe au bani și investiții mari, iar dacă pierd cu noi au probleme mari. Noi, când am pierdut, am suferit, dar ne-am revenit și nu am mai pierdut până la final. Avem copii în echipă și trebuie să îi creștem. Trebuie să avem grijă de ei”, a adăugat Marin Mitran, președinte executiv CSM Ceahlăul.

Articolul precedentConcursul „Romanul, curat și verde”, ediția a XI-a
Articolul următorȘtefan Stoica, antrenor principal CSM Ceahlăul: ”Cel puțin în primele jocuri voi merge pe mâna copiilor noștri”