Echipele de juniorii A și B de la CSM Ceahlăul Piatra-Neamț vor disputa mânie meciuri  în deplasare în Liga Elitelor.

Emoții și speranțe în jocuri bune și rezultate avem și pentru echipele noastre de Juniori A și B. Tinerii noștri de la aceste categorii de vârstă au jocuri importante în etapa a doua în zona Capitalei. CSM Ceahlăul Piatra Neamț evoluează la categoria U19 în fieful celor de la Sport Team București, în timp ce la categoria U17 va fi duelul de la FC Voluntari.

Juniorii A vor fi conduși de pe margine de Codruț Domșa în meciul ce va începe de la ora 12:00, pe terenul din Domnești. În tur, CSM Ceahlăul a pierdut la Piatra Neamț cu 0-1. Înaintea duelului, Sport Team este pe locul 7, cu 9 puncte, iar ai noștri sunt pe locul 8, cu 4 puncte.

Juniorii B îl vor avea la timonă pe Valentin Avădanei în partida cu FC Voluntari. Disputa va începe de la ora 14:00 și va avea loc la Voluntari. În tur, la Piatra Neamț, CSM Ceahlăul a câștigat primele sale puncte în competiție, după victoria cu 4-2. Înaintea rundei, CSM Ceahlăul este pe locul 4, cu 19 puncte, iar Voluntariul este pe locul 8, cu 11 puncte, informează oficialii clubului.

Articolul precedent15 martie, Ziua mondială a Drepturilor Consumatorilor
Articolul următorAjutor de înmormântare, majorat din 15 martie