Secția de lupte a CS Ceahlăul Piatra Neamț a avut trei reprezentanți la finalele nationale ale juniorilor III, copii de la categoria U15. Dintre aceștia, doi s-au întors la Piatra Neamț cu medalii. Competiția a avut loc la Tulcea, în perioada 6-9 iunie 2019, și a reprezentat criteriu de selecție pentru lotul României.

O medalie de argint s-a agățat la gâtul lui Massimo Crudu, la categoria de greutate „75 kg“, după o finală în care a pierdut în fața lui Maximus Muncuș (CSS Drobeta Turnu Severin). La „52kg“, Gabriel Stan s-a mulțumit cu medalia de bronz a naționalelor, înaintea sa pe podium fiind doi dinamoviști bucureșteni, Mihai Drăgan (1) și Constantin Toma (2). A mai concurat la naționalele de la Tulcea și Marcel Constantin (57kg).

„Ne-am îndeplinit obiectivul și cred că sunt șanse serioase ca măcar doi dintre ei să fie chemați în lotul ce va fi într-un nou centru regional de pregătire, la Suceava, la această categorie de vârstă. Vor fi măcar două astfel de centre în țară“, a declarat Ion Purcariu, antrenor al secției de lupte la CS Ceahlăul.

Articolul precedentBilet de tratament în stațiunea Moneasa, disponibil la Casa de pensii Neamț
Articolul următorDiana Țigănașu, locul trei la concursul de ”greutate”. Atleta se pregătește pentru Suedia