Pentru un copil, să-și petreacă ziua de naștere izolat în casă, fără prieteni, fără petreceri și cadouri, poate fi trist.

Astăzi, 2 mai, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, cu sprijinul S.N.P.P.C., au fost complici la transformarea zilei de naștere a unui copil într-o experiență unică.

Pentru a-i înveseli ziua, polițiștii ,,au conspirat’’ cu părinții și i-au făcut o surpriză de proporții.

Imagine

Astfel, pentru câteva minute, însoțiți de patrupedul ,,Jimmy’’ polițiștii au ieșit din tiparul activităților specifice și au făcut un gest din suflet, s-au deplasat la adresa sărbătoritului în vârstă de 9 ani și i-au urat ,,la mulți ani’’ într-o formă inedită, respectând ordonanțele militare.

Vizibil fericit și emoționat, băiețelul le-a mulțumit pentru surpriză.

”La mulți ani, Gabriel și fericitări pentru modul în care ți-ai serbat ziua de naștere în această perioadă, rămânând în casă și dând un exemplu tuturor!”, este mesajul transmis de polițiștii nemțeni.

Imagine

Articolul precedentAlte două dosare penale pentru doi bărbați care s-au folosit de adeverințe de angajator completate în fals pentru a circula
Articolul următor„Spovedania lui Rizea”, acuzații grave la vârful SRI: Cât de implicate sunt Serviciile în vânzarea statului român