Antrenorul de arte martiale din Timisoara, Dan Ioan Parvan, suspectat ca a violat doua fetite in varsta de noua si zece ani, a fost arestat preventiv, in Timisoara, miercuri, 19 septembrie 2012. ADRIAN PICLISAN / MEDIAFAX FOTO

Polițiștii nemțeni au reținut, luni, un bărbat de 40 de ani, din Dumbrava Roşie acuzat de încălcarea unui ordin de protecție.

Conform IPJ Neamț, la data de 3 decembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săvineşti au fost sesizaţi de o femeie de 35 de ani, din localitatea Dumbrava Roşie cu privire la faptul că soţul acesteia, în vârstă de 40 de ani a încălcat obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie.

Din cercetările efectuate a reieşit că la data de 3 decembrie, în jurul orelor 16.00, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi distrus uşa de acces în locuinţa ce aparţine soţiei sale şi ar fi pătruns, fără drept, în incinta imobilului încălcând astfel obligaţiile dispuse prin ordinul de protecţie.

Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că bărbatul nu este la prima abatere. El a mai fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul comiterii aceleiaşi infracţiuni pe 13 noiembrie 2018. Ulterior, faţă de acesta,a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.

Acum , bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, care l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere şi nerespectarea hotărârii judecătoreşti și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă.

Articolul precedentZiua persoanelor cu dizabilități serbată în toate centrele DGASPC Neamț
Articolul următorPatru infracţiuni de agresiune sexuală, doi ani după gratii