La acest moment, traficul pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară normal, fără blocaje cauzate de starea carosabilului sau a vremii.

Carosabilul este umed, cu zăpadă frământată în strat de 0-2 cm spre acostament în județele Suceava, Botoșani și Neamț, uscat cu porțiuni umede și zăpadă frământată 0-1 cm spre acostament în județul Vrancea, respectiv umed cu porțiuni uscate, în restul regiunii.
Cerul este acoperit, cu ninsori abundente în județul Suceava, respectiv cu ninsori slabe și moderate pe raza județelor Botoșani, Iași, Vaslui, Galați și Vrancea.

Temperatura aerului este cuprinsă între -3°C (Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Piatra Neamț) și 1 – 2°C (Iași, Bârlad, Focșani, Galați).
În continuare, până pe 25 martie, zona de munte a județelor Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea se află sub avertizare Cod galben de ninsori moderate și viscol, recomandarea noastră către participanții la trafic fiind aceea de a circula cu prudență și cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor.

La acest moment, se intervine pe toate sectoarele pe care se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare, iar pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 125 autoutilaje și s-au răspândit 845,6 tone material antiderapant.

Articolul precedentPrimul deces de coronavirus în județul Neamț
Articolul următorRecomandările polițiștilor: prudenţă în trafic și respectarea regulilor de circulaţie