Tragedie într-o familie din județul Neamț, sâmbătă, 5 ianuarie. O femeie a născut acasă, însă la scurt timp pruncul a decedat.

La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț care a constatat decesul nou-născutului.

Conform unor surse, bebeluşul ar fi decedat după ce mama lui a născut acasă, din picioare, iar nou-născutul a căzut în cap pe podea şi a fost şi strangulat de cordonul ombilical. Femeia ar fi  declarat „că nici măcar nu știa că este însărcinată

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, incidentul a fost anunțat în jurul orei 9:30, în localitatea Trifești. Echipajul de pe ambulanță au găsit bebelușul decedat cu, traumatism cranio-cerebral deschis, craniu posterior zdrobit, glob ocular ieșit din orbită, circulară de cordon ombilical.

La caz s-a deplasat un echipaj cu medic, nou-născutul fiind preluat de un echipaj al IML.

Mama, în vârstă de 43 ani, a fost transportată la spital cu diagnostic: lehuzie precoce, HTA puseu, obezitate.

Se efectuează cercetări de către o echipă condusă de un procuror criminalist sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau vătămări cauzatoare de moarte”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Robert Costan.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentCopil de 8 ani la spital după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat
Articolul următorPentru a nu mai fi ”spectator într-un oarecare circ”, directorul Casei de Cultură din Târgu Neamț și-a dat demisia