Echipele de fotbal din patru comune nemțene Pângăraţi, Borca, Tămăşeni şi Făurei luptă pentru titlul județean în Cupa Satelor, întrecere organizată la nivel național de Federaţia Română de Fotbal în parteneriat cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

Grupa Semifinală 1

Elevii din Tămăşeni şi Făurei sunt cei calificaţi la Turneul Final al Cupei Satelor, faza judeţeană Neamţ, din Grupa Semifinală 1. Echipa din Tămăşeni a terminat prima în clasament fără înfrângere. Făureiul a terminat pe locul 2, cu 8 puncte, la fel ca şi formaţia şcolii din Ştefan cel Mare, dar ajuns la „finală“ datorită rezultatelor directe din meciurile cu ocupanta locului 3.

Grupa Semifinală 2

Borca este echipa cu cea mai bună linie de clasament dintre cele patru calificate la Turneul Final, iar Pîngăraţiul a terminat seria pe locul secund. De fapt, cei de la Pîngăraţi sunt singurii care în cele şase jocuri ale Grupei Semifinale 2 care au luat puncte liderului.

Câştigătoarea fazei judeţene a Cupei Satelor la fotbal va fi aflată duminică, 11 noiembrie 2018, în urma întrecerii ce va avea loc la Tămăşeni.

Vor fi două semifinale şi finalele pentru clasament.

TURNEUL FINAL – Programul jocurilor

Ora 12:00, BORCA – FĂUREI

Ora 12:45, TĂMĂŞENI – PÎNGĂRAŢI

Ora 13:30, Finala mică.

Ora 14:15, FINALA.

Articolul precedent16 mașini noi la Poliția Neamț (FOTO)
Articolul următorToamna se numără metri pătrați de covor asfaltic, aproximativ 100.000, în Piatra-Neamț