”La capitolul reparații capitale ale străzilor ne apropiem de obiectivul propus, 100.000 mp de străzi pe care am turnat un nou covor asfaltic în acest an”, informează Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț.

Apropierea sfârșitului de sezon pentru lucrări edilitare vine cu verificarea realizării programului stabilit de Primăria Piatra Neamț pentru acest an, dar și cu pregătirea orașului pentru sezonul rece.

”În privința arterelor pietruite anul acesta am modernizat un număr de 15 străzi și astfel din cei 163 km de străzi din orașul nostru au mai rămas de modernizat mai puțin de 12 km.
Relaționarea foarte bună cu cetățenii, întâlnirile pe teren și dezvoltarea mijloacelor de comunicare moderne ne-au ajutat să intervenim acolo unde era mai multă nevoie . La finalul anului, așa cum v-am obișnuit, voi prezența un raport de activitate detaliat în privința lucrărilor edilitare realizate în acest an.

Știu că nu toate problemele sunt rezolvate, mai avem în continuare lucruri de făcut în oraș și va aștept să ne semnalați problemele din zonele în care locuiți pentru a le include în programul de lucrări pentru anul viitor”, a adăugat Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț.

Pentru a semnala problemele sau pentru a face sugestii, locuitorii municipiului Piatra-Neamț pot folosi aplicația Piatra-Neamț Cityapp, proiect implementat de municipalitatea pietreană anul acesta.

 

Articolul precedentPângăraţi, Borca, Tămăşeni şi Făurei luptă pentru titlul județean în Cupa Satelor
Articolul următorLucrările de asfaltarea a străzilor din Roman vor fi realizate de firma Danlin XXL