CSM Ceahlăul Piatra Neamţ joacă sâmbătă, 20 octombrie 2018, de la ora 15:00, meciul cu Bucovina Rădăuţi din cadrul etapei cu numărul 9 a Ligii 3, Seria 1. Înaintea acestei înfruntări sucevenii ocupă locul 3 în clasamentul grupei cu 18 puncte, iar galben negrii sunt pe locul 8 cu 12 puncte.

Conducerea tehnică a CSM Ceahlăul Piatra Neamţ se confruntă şi cu probleme de lot înaintea acestui meci. Patru jucători vor absenta din cauza accidentărilor: Valentin Rotaru, Cristian Copoţ-Barb, Robert Vasile şi Cezar Agache, informează oficialii clubului.

Potrivit antrenorului Gabriel Rădulescu, jucătorii au trecut peste insuccescul cu Gloria Buzău şi s-au pregătit bine în ultima săptămână. 

„Întâlnim echipa de pe locul 3 în serie, ceea ce înseamnă că este o echipă solidă, cu experienţă şi jucători buni. Avem informaţii că au completat lotul în vara acestui an aducând patru jucători de la Foresta Suceava, echipa care a evoluat în campionatul trecut în Liga 2. Nu am avut vreo înregistrare integrală a vreo unui joc al Bucovinei, dar ştiu că sunt periculoşi la fazele fixe, sunt puternici din punct de vedere fizic şi jocul lor este unul organizat. Noi mergem să jucăm fotbal şi să ne batem pentru puncte. În fiecare meci obiectivul este victoria şi vom căuta soluţiile cele mai bune pentru a ne întoarce de la Rădăuţi cu punct sau puncte“, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul.

 

Articolul precedentRomașcani, trimiși după gratii
Articolul următorItalienii, furnizori de idei pentru „Ținutul lui Creangă“