Vineri, 20 martie, a fost semnat contractul de achiziție pentru sistemul real-time PCR și a chitului pentru detecția COVID-19. Termenul de livrare este 3 aprilie 2020.

”Așa cum știți, am alocat de la bugetul Consiliului Județean 3 milioane de lei pentru Spitalul de Urgență Piatra-Neamț, bani extrem de necesari pentru achiziția de medicamente și echipamente medicale.

Fac tot ce ține de mine ca om și președinte de Consiliu Județean să găsesc cele mai bune soluții pentru a-i feri pe nemțeni de epidemie, de complicațiile ei, pentru a ține situația sub control!

Trecem printr-o perioadă foarte grea și fac apel la cetățeni să respecte sfaturile specialiștilor și îi rog pe angajații din sănătate să își unească forțele, astfel încât populația să depășească această criză!Voi lupta cu toate forțele pentru protejarea nemțenilor!”, este mesajul președintelui Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene.

 

Articolul precedentSă fim OAMENI! Un copil de 4 ani, grav bolnav, are nevoie de ajutorul nostru! Împreună îi putem oferi o șansă la viață!
Articolul următor7 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19, în județul Neamț ( 21 martie, ora 8:30)