Unul dintre cele mai emoţionante momente ale vieţii este acela al pensionării! Cu un imens bagaj de amintiri, cu prietenii de-o viaţă, cu multe realizări şi cu ochii în lacrimi, plutonierul adjutant GRIGORE Costel a predat astăzi echipamentul care l-a ajutat în cei peste 28 de ani de carieră să salveze vieţi. De sâmbătă, 01 iulie 2019, va începe o nouă etapă a vieţii şi va avea un nou statut…acela de militar în rezervă!

”Cine mai ştie oare câte vieţi i-au trecut prin mână, câţi oameni trăiesc astăzi doar datorită pregătirii, profesionalismului şi dăruirii lui…

Mulţi dintre colegii săi de tură sunt tineri! Ei i-au fost discipoli, de la el au avut multe de învăţat şi nu puţine sunt poveştile pe care le-au auzit despre dăruirea şi pasiunea lui pentru această meserie!

Domnul General de Brigadă Ioan NIȚICĂ – inspectorul şef al ISU Neamț, alături de Locotenent colonelul Mihai Ciprian MITREA – prim adjunct al inspectoratului șef, i-au strâns mâna, i-au mulţumit pentru tot ce a făcut pentru această unitate şi i-au înmânat o plachetă de onoare! Nu este mult, dar suntem convinşi că pentru acest om înseamnă enorm! Înseamnă că a fost un om de valoare, că meritele îi sunt recunoscute şi că îi vom simţi lipsa!

Colegii, mulţi dintre ei cu lacrimi în ochi, l-au îmbrăţişat, l-au aplaudat şi i-au pornit sirenele pentru că astăzi a trebuit să îndeplinească ultima misiune…aceea de a-şi stăpâni emoţiile şi de a învinge teama unui nou început!

Domnule plutonier adjutant, vă dorim multă sănătate, să vă bucuraţi în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieţii alături de cei dragi, Dumnezeu să vă ocrotească şi să vă dăruiască o pensie lungă şi pe măsura întregii cariere devotate în sprijinul fiinţei umane şi nu numai!”, este mesajul colegilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Petrodava Neamț.

Articolul precedentStimulente pentru angajarea elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei
Articolul următorTreisprezece misiuni ale pompierilor nemțeni pentru înlăturarea efectelor manifestării fenomenelor meteorologice periculoase