Conducerea PMP Piatra-Neamț s-a arătat nemulțumită de activitatea colegilor de partid, consilieri locali ai municipiului Piatra-Neamț. Atât de mare a fost nemulțumirea, încât, pentru ”a-i stimula”, au organizat o conferință de presă, în care, le-au adus acestora reproșurile, public.

”… sunt apatici, ridică mâna și votează. Dacă tot ești consilier local, vino cu un proiect, indiferent că te cheamă Duma sau George Apetrei, ai ajuns acolo, fii bărbat și vino cu un proiect, bun-rău, măcar pune-l pe hârtie, fă ceva pentru funcția pe care o ai în consiliul local. Nu este un reproș asupra lor. Aș vrea să-i stimulez …

Dacă până acum a fost letargie totală, de acum încolo nu va mai fi sub nicio formă, nici în relațiile cu opoziția, PSD-ALDE, nici în relațiile cu PNL-ul, cu cei care suntem la guvernarea locală. Eu aș vrea că ăia trei care sunt acolo la consiliul local, să conteze. A fost o perioadă de aproape un an de zile, când s-a trecut de la alianța cu PSD-ul la alianța cu PNL-ul, în care a domnit un pic incertitudinea, fiecare făcea cam ce voia, iar lucrul acesta trebuie să se schimbe”, a declarat Ionuț Moroșanu, vicepreședinte PMP Piatra-Neamț.

Mai mult decât atât, vicepreședintele PMP Piatra-Neamț le dă colegilor de partid și un ultimatum, altfelvor trebui să-şi caute un alt loc”.

„Sper ca de luna viitoare, viceprimarul şi cei doi consilieri locali să conteze mult mai mult în Consiliul Local, până acum am cam fost la număr, iar dacă nu o vor face, vor trebui să-şi caute un alt loc, în altă parte!”, a declarat Ionuț Moroșanu, vicepreședinte PMP Piatra-Neamț.

Reproșurile conducerii PMP Piatra-Neamț nu s-au oprit doar la colegii de partid. Acesta acuză faptul că alianța PNL-PMP nu funcționează și în interesul PMP-ului, aducând printre altele, ca dovadă, proiectul de creștere a tarifelor la parcările de reședință administrate de societatea Parking, a cărei director este.

”Este celebrul proiect al Parkingului, care nu a fost susținut de consilierii locali. Probabil nici nu a fost discutat îndeajuns în Consiliul Local…”,a adăugat Ionuț Moroșanu, vicepreședinte PMP Piatra Neamț.

”Problema vizavi de proiecte este următoarea: ridicăm mâna cu guvernarea locală de la Piatra-Neamț, consilierii noștri ridică mâna la toate proiectele depuse de cei cu care suntem în guvernare, iar dovadă  este că ei nu ridică mâna la unele proiecte depuse de noi. Poate ar trebui discutate mai mult, poate ar trebui să înțeleagă și ei că alianța înseamnă două partide egale, chiar dacă noi suntem trei și ei sunt nouă”, a declarat Cristian Sauciuc, președinte interimar PMP Piatra Neamț.

Articolul precedentCondamnați pentru tentativă de omor, prinși și încarcerați
Articolul următorPrimii nemulțumiți de intenția de a candida a lui Gavrilescu, colegii de partid