Sfârşit crunt al unei tinere de 16 ani, după o viaţă chinuită. Fata s-a aruncat sâmbătă seară în canalul Bistrița iar povestea ei este cutremurătoare.

Provenea dintr-o familie cu o situație materială precară și locuia împreună cu mama, o mătuşă, o soră (cu doi ani mai mică) şi un frate, în Slobozia (Roznov).

Tânăra era cunoscută ca având tulburări psihice iar gestul la care a recurs este legat de o traumă pe care a suferit-o în urmă cu câțiva ani, când tatăl ei s-a spânzurat.

În plus, anul trecut, fata şi sora ei mai mică au fost victimele unei agresiuni sexuale comise de un unchi.
Totul a avut loc în luna noiembrie 2017, când bărbatul a fost acuzat că le-ar fi abuzat sexual pe cele două surori. Plângerea la poliție a fost făcută de o mătușă a celor două fete (fosta soție a inculpatului) iar procurorii susțin că ar fi vorba de trei fapte ce au avut loc în perioada 2016-2017 (când minorele aveau 12 și 14 ani), la locuinţa bărbatului.

La începutul lunii septembrie 2018, Judecătoria Piatra-Neamț a decis menţinerea măsurii arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpat (unchiul fetelor), trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de viol (faptă din perioada septembrie – octombrie 2016, persoană vătămată: fata de 16 ani), viol în formă continuată (3 acte materiale, comise în perioada 24-30.07.2017, persoană vătămată: fata de 16 ani) și viol (faptă din perioada mai – iunie 2016, persoană vătămată: minora de 13-14 ani).

Vezi și Trupul fetei care s-a aruncat în Bistrița a fost găsit. Scafandrii au mai găsit încă un cadavru (FOTO)

Articolul precedentUn om al străzii, băgat în spital de explozia unei petarde
Articolul următorArsenal de muniție neexplodată, găsit în pădurea Nemțișor (FOTO)