Un bărbat de 54 de ani, fără adăpost și care stătea într-o clădire dezafectată din Piatra-Neamţ, a ajuns la spital cu traumatisme la mâini provocate de explozia unei petarde.

Din primele informații, doi tineri au intrat în clădire, au aprins o petardă şi au aruncat-o către bărbat. Acesta a mers singur, pe jos, la spital și a fost operat la o mână din cauza rănilor provocate de petardă.

Poliţiştii au fost sesizaţi de medici despre acest caz și au demarat cercetările pentru a-i identifica și trage la răspundere pe tineri.

Cazul a fost prezentat de către o tânără, pe un grup Facebook:

În a doua seară de Crăciun, la spital a fost adus un om al străzii în stare foarte gravă. Câţiva tineri minori, fete şi băieţi, i-au pus acestui biet om o petardă cu trei focuri în sân, iar acesta când a vrut să o scoată, i-a explodat în mână. Nefiind de ajuns, l-au mai şi bătut!

Bietul om, după ce că e necăjit, acum, după operaţie, a rămas fără un deget. A ajuns la spital pe picioarele lui, îngheţat de frig, încălţat cu o pereche de tenişi. I-a dat Dumnezeu putere.

Nu este un om care cerşeşte, munceşte şi el pe unde poate, pentru a-şi asigura o pâine. Nu îmi vine să cred că nu mai există milostenie, iubire de semeni, respect, milă. De ce trăim într-o astfel de lume! Ce se întâmplă cu viitorii noştri copii? Ce suflet au?„, a scris autoarea postării.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentInfracțiuni de sezon, comerțul cu materiale pirotehnice interzise
Articolul următorPovestea tristă a tinerei care s-a aruncat în Bistrița