Perioada de pregătire din iarnă pentru CSM Ceahlăul Piatra Neamț este aproape gata. S-a terminat seria de câte două meciuri pe săptămână în care toți jucătorii au primit timp de a evolua și de a lega astfel cât mai bine relațiile de joc. Pe 2 martie va avea loc prima partidă oficială de campionat în 2019, în deplasare la Metalul Buzău, iar până atunci partida amicală de la Foresta Suceava. Duelul contra bucovinenilor va fi vineri, 22 februarie 2019, de la ora 12:00.

„Începem pregătirea specifică pentru jocuri. Vineri vom merge la Suceava pentru ultimul meci amical al acestei pauze competiționale, după care, în ziua de 2 martie debutăm în retur la Metalul Buzău. Ultimele două săptămâni au fost cu antrenamente mai tari și cu număr ridicat de meciuri de verificare, dar de acum ne axăm pe ședințele de pregătire specifice meciurilor de campionat“, a precizat antrenorul Gabriel Rădulescu.

Ultimul amical disputat de galben-negri a fost pe 16 februarie, la Piatra Neamț. S-a jucat împotriva colegei de serie Bucovina Rădăuți, grupare care s-a impus cu scorul de 2-0 (0-0) prin golurile marcate de Stoian (76) și Buziuc (89), informează oficialii clubului.

 

SURSĂFOTO: CSM Ceahlăul
Articolul precedentJudețele Iași și Neamț, destinații de city break pentru firmele de turism din Roma
Articolul următorAutocamion în flăcări, pe un drum județean (FOTO-VIDEO)