Județele Iași și Neamț vor fi printre principalele destinații de city break pentru firmele de turism din Roma.Timp de două zile, reprezentanții celor mai mari agenții de profil din capitala Italiei au vizitat Iașul pentru a cunoaște cele mai importante obiective turistice și unități de cazare, pentru a vedea care este calitatea serviciilor pe care acestea le pot oferi.

Grupul de agenții de turism, însoțit de Erico Novella, consulul onorific al Republicii Italiene la Iași au vizitat județele Iași și Neamț. Majoritatea a auzit de potențialul turistic și cultural de aici, având clienți care s-au interesat de pachete turistice care pot fi oferite.

”Împreună cu președintele Consiliului Județean Iași, ne-am întâlnit cu membrii delegației pentru a creiona un proiect de colaborare comun. Putem face un parteneriat între cele două județe, Neamț și Iași astfel încât turiștii să petreacă zile de neuitat.

Județul Neamț este recunoscut ca zonă turistică iar în zona orașului Târgu Neamț întâlnim cea mai mare densitate de mănăstiri din Moldova. Sunt sigur că întâlnirea de azi să fie una de bun augur și să putem, în viitorul foarte apropiat, să încheiem cât mai multe colaborări”, a declarat Ionel Arsene, președinte CJ Neamț.

Articolul precedentProiectul de bugetare participativă, în consultare publică
Articolul următorPregătirea pentru campionat a galben negrilor, în linie dreaptă