Președintele CJ Neamț, Ionel Arsene a anunțat că va dona jumătate din salariul său de președinte al Consiliului Județean  pe toată perioada pandemiei.

”Ca măsură a înțelegerii și conștientizării momentului, vă anunț, dragi nemțeni, că începând chiar din această zi, pe toată perioada pandemiei, donez jumătate din salariul de președinte al Consiliului Județean, celor aflați în nevoie, în bătălia cu acest virus, a ușurării greutăților nemțenilor noștri, aflați în dificultate. E un mic ajutor pentru cei aflați în suferință, dar mai mult e o rugă și o mulțumire la Bunul Dumnezeu pentru sănătatea noastră.

Fac apel la omenie și îi rog pe toți cei care vor, să mi se alăture în sprijinul și suportul nemțenilor noștri aflați în suferință din cauza acestui virus.

Dumnezeu nu ne-a lăsat niciodată la greu! Nu o va face nici acum!”, este mesajul postat de Ionel Arsene, președinte CJ Neamț.

Articolul precedentA fost publicat în Monitorul Oficial ordinul care conține măsuri privind șomajul tehnic plătit de stat și amânări la plata chiriei și utilităților.
Articolul următorAproximativ 3 500 de persoane sunt în carantină sau auto-izolare în Neamț. Amenzi usturătoare pentru cei care nu respectă prevederile Ordonanțelor Militare emise